Jeugdheim achter de Erke
Burgemeester Henssingel 4
Valkenburg a/d Geul
Tel: 043-6013975 (nr gebouw)
KVK: 14109267

Buitencentrum Scouts Hill - verhuur blokhut.

Beheerder:
Pascal van der Heijden
st. jeugdbeweging Valkenburg
043 - 850 2827 (na 18:00)

Contributie

De contributie van Scouting St. Franciscus Valkenburg zal vanaf dit jaar twee keer per jaar worden geïnd. Vanaf het tweede halfjaar zal dit gebeuren vai automatische incasso. De twee periodes lopen van januari tot en met juni en van juli tot en met december. De hoogte van de contributie per periode per speltak staat hieronder vermeld:
  • € 35,- voor de Bevers
  • € 35,- voor de Welpen
  • € 45,- voor de Scouts
  • € 45,- voor de Explorers
Mocht een nieuw lid binnen een van de twee periodes starten, dan start de contributiepicht in die betreffende periode. Wordt er bijvoorbeeld gestart in april, dan is de contributie van de gehele eerste periode verschuldigd.

De contributie van de Scouts en Explorers is hoger omdat zij een extra bijdrage betalen voor deelname aan weekenden. Deelname aan extra activiteiten en het zomerkamp worden afzonderlijk ik rekening gebracht.

Betaling

Wij vragen u om de contributie per periode in één termijn te betalen via IBAN-nummer: NL 16 RABO 0135609356, ten name van Stichting Jeugdbeweging Valkenburg inzake Scouting. Vermeld bij de omschrijving het lidmaatschapsnummer en de naam van u of uw kind. Op deze manier kunnen wij bijhouden wie van onze leden de contributie heeft voldaan en wie eventueel een herinnering van ons ontvangt.