Beheerder:
Pascal van der Heijden
st. jeugdbeweging Valkenburg
043 - 850 2827 (na 18:00)

Het terrein is gelegen aan het begin van de Bergerheide, op 15 min loopafstand van het centrum van Valkenburg aan de Geul. Beneden langs de heuvelrand stroomt het riviertje de Geul. De Bergerheide bied vele mogelijkheden voor wandelingen, bos-spelen en verkenningstochten. Het terrein is alleen te huur voor jeugd/scoutinggroepen!

Het terrein is ongeveer 1 1/2 ha groot en rondom afgesloten dmv natuurlijke begroeing. Op het terrein staat een blokhut van 15 x 8 meter met:
  • 26 slaapplaatsen ( stapelbedden voorzien van matrassen )
  • gedegen sanitaire voorzieningen ( wasgelegenheden, 4 toiletten en één douche )
  • keuken ( ijskast, 4 pits kooktoestel en combi-oven )

De kosten zijn €77,- per nacht tot 26 pers, iedere extra persoon betaalt €3,- bij.
Toeristenbelasting : €1,76 pppn.
aan het eind van het verblijf worden de verbruikskosten verrekend ( gas, water en licht ).
Er dient een borg betaalt te worden van €200,-

Het adres van Scouts-Hill is: Geulgracht 6325AM Berg en Terblijt

Verhuur is mogelijk van mei tot oktober.

Naam: