Sponsor voor niks!

Dankzij SponsorKliks kan iedereen een bijdrage leveren aan de groep zonder dat het iets kost! Bestel je wel eens iets online, wie niet!? Met SponsorKliks kan je bij je favoriete webshops bestellen en ontvangt de groep hiervoor een beetje geld in de clubkas.

Of het nu bij ThuisBezorgd, CoolBlue, Bol.com, of een van vele andere is, heel veel webwinkels zijn aangesloten bij SponsorKliks. Wil je iets bestellen, klik op deze link en ga van die pagina naar je favoriete webshop. Van iedere bestelling die jij dan plaatst gaat een percentage van het aankoopbedrag naar de groep toe! En het beste? Het kost jou niets extras!

Wil je de groep ook gratis sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan al je aankopen doet via onze SponsorKliks link. Voor jou kleine moetie. Voor de groep fijne inkomsten.

Maar hoe kan het dat het jou niets kost? Webwinkels betalen een commissie aan SponsorKlinks voor iedere bestelling die via SponsorKliks pagina’s worden geplaatst. 75% van deze commissie wordt vervolgens betaalt aan diegene van de link. In dit geval Scouting Sint Franciscus Valkenburg! ๐Ÿ™‚ Of je nu rechstreeks gaat naar een webwinkel gaat, of via de SponsorKliks link, jij betaalt hetzelfde.

Bezoek de SponsorKliks pagina van Scouting Scouting Sint Franciscus:
https://www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=4806